Notícies amb l'etiqueta ‘Resident Evil 6’

Anàlisi: Lost Planet 3

dimecres, 25/09/2013

Tornem a l’edèn perdut, on els nostres ossos i les nostres esperances quedaran congelats dins un planeta que amaga en el seu interior més que no sembla. Benvinguts a E.D.N III. La nostra tasca? Aconseguir que la nostra sang gelada no esdevingui el refrigeri dels predadors extremòfils.

Versió analitzada: Xbox 360.

Gènere: Acció en primera persona.

Desenvolupat per: Spark Unlimited.

Distribuït per: Capcom.

També disponible a: PC, PS3

PEGI: 16.

(més…)

El millor del 2012 – Multiplataforma

dissabte, 22/12/2012

Durant aquest cap de setmana repassarem els que han estat els millors videojocs de l’any 2012, segons el criteri de la redacció d’Ara VaDeJocs. Comencem la repassada amb els títols multiplataforma que més ens han agradat.

(més…)

Anàlisi: Resident Evil 6

diumenge, 21/10/2012

Un dels esdeveniments de l’any en el sector dels videojocs és l’aparició d’un nou episodi de Resident Evil, una de les majors franquícies del món de l’oci electrònic, que fa anys que va evolucionar des del subgènere de terror que va inaugurar, conegut amb el nom de survival horror (caracteritzat per la tensió, les atmosferes tètriques, el neguit de la por i els trencaclosques) a un altre nou paradigma dels videojocs, batejat com a action survival (en el que tot i que hi pugui haver sobresalts nombrosos, l’acció frenètica ocupa gran part de l’espai en el que anteriorment regnava el terror de forma gairebé hegemònica). El canvi que va suposar Resident Evil 4, que deixava enrere els escenaris prerenderitzats i les càmeres fixes i posava la càmera a l’espatlla del protagonista, té defensors i detractors. Ara Capcom pretén servir una mescla del bo i millor d’una i altra tendència amb un producte per al qual ha creat una nova etiqueta, el “terror dramàtic”. Més enllà de la nomenclatura de l’adscripció, com no podia ser d’altra manera, Resident Evil 6 ha estat acollit per crítica especialitzada i afeccionats de forma molt dispar: el joc ha rebut tant grans elogis com crítiques sagnants. També hi volem dir la nostra.

Versió analitzada: PlayStation 3.
Gènere:
Terror, Action Survival. Acció en 3ra Persona.
Desenvolupat per:
Capcom.
Distribuït per: Capcom.
També disponible a:
Xbox 360, properament també a PC.
PEGI: 18.

(més…)

Tota la informació sobre l’E3 2012

dissabte, 9/06/2012

Durant aquests darrers dies hem estat molt pendents de tot allò que succeïa al voltant de la convenció sobre videojocs més important del món, l’Electronic Entertainment Expo 2012. Tota la informació que s’ha originat a la darrera edició de la fira, que ha tingut al centre de congressos de Los Angeles, Califòrnia, ha suscitat la màxima atenció dels mitjans especialitzats i dels afeccionats als videojocs. A tall de resum, a Ara VaDeJocs fem una repassada de les cròniques de les conferències més interessants, de tots els articles d’opinió, de tots els avanços i de totes les notícies que hem publicat i de tots els jocs dels que us hem parlat aquesta setmana.

(més…)

Xbox 360 esdevé centre d’una experiència transplataforma [conferència de premsa #E32012]

dimarts , 5/06/2012

Ahir vam poder seguir en directe la conferència de premsa d’Xbox 360, un esdeveniment que serà recordat no ja pels jocs que s’hi van poder veure (tots de qualitat més que notable i que per ells sols ja serien notícia) sinó per l’aposta de Microsoft per convertir la seva plataforma d’entreteniment electrònic en el centre d’una experiència multimèdia que transcendeix la pròpia videoconsola, el que podríem batejar com a veritable experiència transplataforma.

(més…)

Capcom ensenya les seves cartes: El millor del Captivate 2012

dimecres, 11/04/2012

Captivate-630x208

Fa una setmana, entre el 2 i el 5 d’abril, Capcom va celebrar la seva pròpia conferència anual per a anunciar nous videojocs i presentar les novetats dels ja coneguts, en aquesta ocasió s’esperava més informació de Resident Evil 6 i de Devil May Cry, entre d’altres, com Monster Hunter. Per fi ha acabat el temps d’embargament informatiu que ha de passar després de cada Captivate, el nom d’aquest esdeveniment de l’empresa japonesa, així que finalment ha arribat la informació que tant esperàvem.

(més…)

Avanç: Resident Evil 6

divendres, 20/01/2012

Espectacular anunci el que ha fet Capcom aquesta nit passada: Resident Evil 6 serà llançat a finals d’aquest mateix any, el 20 de novembre. El joc ha estat presentat no pas amb cap teaser trailer, sinó amb un vídeo introductori espectacular i d’allò més revelador. Quin camí emprendrà ara la sèrie? (més…)

[Actualització] Teaser filtrat de Resident Evil 6

divendres, 16/09/2011

RE6

Després d’un matí de rumors d’una i altra banda, la publicació digital Kotaku assegurava haver rebut la confirmació per part de Capcom Japó de l’existència d’aquest teaser i de la seva oficialitat, mentre que Capcom EUA no feia comentaris al respecte. La secció anglesa d’Eurogamer i altres mitjans del sector han dit que al Tokyo Game Show no ha aparegut aquest vídeo, i que per tant la informació vinculada al teaser era falsa. A mitja tarda, Kotaku ha comunicat que tot i la versió de Capcom Japó, s’havien de desdir d’aquesta informació, tot demanant disculpes pel malentès que aquesta podia haver causat als lectors.

(més…)