Notícies amb l'etiqueta ‘mass effect 3’

El millor del 2012 – Multiplataforma

dissabte, 22/12/2012

Durant aquest cap de setmana repassarem els que han estat els millors videojocs de l’any 2012, segons el criteri de la redacció d’Ara VaDeJocs. Comencem la repassada amb els títols multiplataforma que més ens han agradat.

(més…)

Anàlisi: Mass Effect Infiltrator

dimarts , 20/03/2012


Arriba als dispositius iOS un joc integrat en el món de la famosa saga de ciència ficció Mass Effect de la mà de l’estudi que va desenvolupar l’excel·lent Dead Space. Mass Effect Infiltrator, que és com s’anomena aquesta nova proposta, ens posa en la pell d’un agent de Cerberus que veu trontollar allò en què creia i s’aboca a una lluita suïcida contra el que era el seu entorn. Haurà aconseguit Iron Monkey produir un videojoc de tanta qualitat com Dead Space o haurà defraudat les expectatives? Tot seguit ho analitzem…

  IMG_0718.jpg

Versió analitzada: iPhone.

Gènere: Acció en 3ra persona.

Desenvolupat per: Iron Monkey Studios.

Distribuït per: EA Mobile.

També disponible a: iPad (app universal).

(més…)

Noves escenes de Mass Effect 3

dimarts , 14/02/2012

Per fi s’ha fet pública la versió de prova de l’esperadíssima conclusió de l’space opera de BioWare i Electronic Arts. Advertim que les escenes de joc capturades contenen cinemàtiques que poden desvelar aspectes significatius de la trama d’aquest nou episodi de les aventures del comandant Shepard i de la resta de la tripulació de la nau Normandia.

(més…)

Impressions: Mass Effect 3

dilluns, 13/02/2012

RAUL ARRIBAS | Barcelona

Mass Effect 3, el capítol final de la saga de Bioware centrada en el Comandant Shepard i el seu equip, arribarà a les nostres botigues el proper vuit de març. La companyia ha preparat una demo per a que els jugadors de tot el món puguin fer un tastet d’aquesta aventura final. Aquesta versió de prova arribarà al sistemes de descàrrega digitals demà, catorze de febrer, però nosaltres hem pogut jugar-la aquest cap de setmana i us portem les nostres impressions.

(més…)

Mass Effect 3 – Escenes de joc real

diumenge, 12/02/2012

Tot i que fins dimarts 14 de febrer no es farà pública la versió de prova de Mass Effect 3 i tot i que encara queda gairebé un mes per al llançament del joc, a Ara VaDeJocs ja hem pogut fer un tast del nou episodi de la saga espacial de BioWare i n’hem capturat imatges. Aquí teniu part de la introducció al lliurament que tancarà aquesta trilogia i també moments de joc real.

La beta de Mass Effect 3 es publica per error a Xbox Live!

dissabte, 5/11/2011

Una beta privada del joc multiplataforma Mass Effect 3 ha estat publicada per error a algunes comptes de Xbox Live!. Durant un breu període de temps usuaris de Xbox 360 han tingut la possibilitat d’accedir a aquesta demostració de 1,8 Gb.

(més…)

gamescom 2011 – El millor del primer dia – 17/08/2011

dissabte, 20/08/2011

Aquesta setmana s’està celebrant un dels esdeveniments més importants del sector del videojoc a escala europea, la gamescom 2011. Dilluns passat va començar, a Colònia, Alemanya, aquest espectacle que finalitzarà demà diumenge a les sis de la tarda.

Avui, amb aquest article  comencem tot un seguit d’escrits que resumiran el bo i millor de cadascun dels dies de la gamescom 2011.

(més…)

Halo: CE Anniversary compatible amb Kinect

dilluns, 20/06/2011

Phil Spencer, cap de Microsoft Game Studios, ha confirmat en una entrevista que la refosa del primer Halo serà compatible amb Kinect.

(més…)

Edició especial per a Mass Effect 3

dissabte, 11/06/2011

Després de meravellar al públic en la recent fira a Los Ángeles amb diversos tràilers ingame o novetats en la seva mecànica de joc, ara toca veure l’edició especial que Bioware ha preparat pel llançament de la seva franquícia espacial més coneguda. (més…)

Noves formes de jugar amb Kinect [E3]

dijous, 9/06/2011

Microsoft ha centrat les presentacions dels darrers tres anys en Kinect, un nou perifèric que marca el camí a seguir pel que fa a control i a lacaptura de moviments. Cal elogiar l’esforç que està fent la companyia de Redmond a l’hora d’explotar noves mecàniques de joc que puguin satisfer tota menda de videojugadors, per una banda els anomenats hardcore gamers (jugadors que juguen amb gran assiduïtat) i d’altra banda els casual gamers (jugadors que juguen molt esporàdicament). Però ha aparegut encara una categoria que anteriorment a Kinect estava limitada als jocs de Disney o Super Mario: el públic infantil. Han trobat un sector de la població amb un gran potencial i no volen deixar passar l’oportunitat d’introduir-los al sector amb videojocs com Sesame Street: Once Upon a Monster o Kinect Disneyland Adventures.

(més…)