Notícies amb l'etiqueta ‘ios’

Anàlisi: Apple iPad mini amb pantalla retina

dilluns, 17/02/2014

Ens quedava pendent revisar la darrera versió de l’iPad mini, un dispositiu que competeix en el segment de les tauletes de petit format. Aquesta nova versió de l’iPad mini ha vingut amb una pantalla retina instal·lada, que el situa a l’alçada del que s’espera d’un producte de gamma alta. Revisem tots els aspectes per emetre un veredicte complet sobre aquesta renovació.

Fabricant: Apple

Tipus de dispositiu: Tauleta tàctil.

Preu lliure: A partir de 389 €

(més…)

Anàlisi: Apple iPad Air

dissabte, 21/12/2013

Com la resta de productes d’Apple, a l’iPad també li ha tocat renovació. Revisem els aspectes més destacats per veure si aquesta iteració suposa realment un salt qualitatiu important respecte del model presentat l’any passat, una versió que va resultar massa semblant a la de l’any anterior.

Fabricant: Apple

Tipus de dispositiu: Tauleta tàctil.

Preu lliure: A partir de 479 €

(més…)

Anàlisi: Apple iPhone 5C

dijous, 5/12/2013

Finalment els rumors s’han acomplert i aquest any no s’ha presentat un iPhone sinó que se n’han presentat dos. A banda de la successió natural de l’iPhone original, la sorpresa la va acaparar aquest model, l’iPhone 5C, que sorgeix amb la intenció de donar una mica de color al món iPhone.

Fabricant: Apple
Tipus de dispositiu: Telèfon mòbil.
Preu lliure: A partir de 599 €

(més…)

Anàlisi: Apple iPhone 5S

dilluns, 2/12/2013

La revisió de l’iPhone 5 ens arriba amb aquest nou iPhone 5S: unes quantes millores internes en maquinari, com l’arquitectura de processador, i una revisió del sistema operatiu, en un exterior pràcticament inalterat. Comprovem a continuació com li han provat aquests canvis al darrer model d’aquesta saga icònica.

Fabricant: Apple
Tipus de dispositiu: Telèfon mòbil.
Preu lliure: A partir de 699 €

(més…)

Exposem les principals diferències entre PlayStation 4 i Xbox One

dimecres, 20/11/2013

La nova generació de consoles de joc és apunt d’estrenar-se a Europa. El 22 de novembre es posarà a la venda la consola de Microsoft, l’Xbox One i una setmana després, el 29 de novembre arribarà el moment de PlayStation 4. Aquesta nova generació està generant molts dubtes. Des de l’anunci de les videoconsoles fins a tres dies abans que es posessin a la venda als EEUU s’han fet canvis de funcionament en diferents aspectes. Ja hem publicat sengles textos d’impressions sobre PlayStation 4 i Xbox One, però si esteu decidits a comprar un nou sistema d’entreteniment electrònic i encara no us heu decidit per cap dels dos dispositius aquest article comparatiu us pot ser d’ajuda.

(més…)

El que passa a Las Vegas queda a Las Vegas

dilluns, 21/10/2013

La ja mítica frase de “el que passa a Las Vegas queda a Las Vegas” ens fa pensar en el que pot arribar a passar a la cèlebre ciutat de l’estat de Nevada, capital mundial de l’entreteniment… Si no volem recórrer a la imaginació podem viure l’experiència d’una fantàstica partida al joc de daus de Rüdiger Dorn anomenat Las Vegas (editat per Ravensburger). És molt estrany veure un joc de daus nominat als premis Spiel des Jahres (millor joc de l’any a Alemanya), però Las Vegas hi va estar l’any 2012!

(més…)

Anàlisi: Parrot AR.Drone 2.0

dilluns, 21/10/2013

El 2010, Parrot va sorprendre tots els assistents del CES de Las Vegas amb el primer prototip d’AR.Drone, un vehicle aeri no tripulat que es controlava amb un iPhone i que era capaç de transmetre-hi vídeo en directe. Dos anys més tard va aparèixer una nova versió d’aquest quadrocòpter, AR.Drone 2.0. Gràcies a Parrot hem tingut el plaer de poder-lo analitzar.

Fabricant: Parrot
Tipus de dispositiu: Vehicle aeri no tripulat (Drone)
Preu lliure: A partir de 289 €


(més…)

Anàlisi: ASUS Google Nexus 7 2013

dijous, 10/10/2013

Ja s’ha renovat una de les tauletes més esperades de l’any per preu i prestacions, la Nexus 7 de Google. La passada edició va revolucionar el mercat per entrar molt agressivament en un segment relativament nou . Té l’edició d’enguany suficient atractiu per repetir la gesta? Ho analitzem tot seguit.

Fabricant: ASUS
Tipus de dispositiu: Tauleta.
Preu lliure: A partir de 229 €


(més…)

Anàlisi: Warhammer Quest

dilluns, 12/08/2013

El 1995 va arribar a les botigues Warhammer Quest, un joc de taulell que es juga amb miniatures i daus, publicat per Games Workshop, companyia responsable de jocs coneguts arreu, com són Warhammer Fantasy, Warhammer 40.000 o Blood Bowl, entre d’altres. Era el successor de HeroQuest i Advanced Hero Quest, dos jocs molt estimats pel públic i de temàtica similar. Rodeo Games ha estat l’encarregat de fer-ne l’adaptació digital per a plataformes mòbils i avui us en portem l’anàlisi.

  warhammer-quest-logo.png  

Versió analitzada: iPad
Gènere: Estratègia
Distribuït per: Rodeo Games
També disponible a: iPhone

(més…)

Anàlisi: LIMBO (versió iOS)

divendres, 9/08/2013

Fa tot just tres anys que apareixia LIMBO, un joc independent de plataformes, com a part de la tradicional onada de jocs d’aquest tipus que arriba cada estiu a la plataforma Xbox Live Arcade. Va aconseguir una sorprenent presència en tots els certàmens de premis anuals d’aquell any i ara arriba a iOS, tant a iPhone com a iPad, per a portar la seva experiència única a les nostres butxaques.

   

Versió analitzada: iPhone
Gènere: Plataformes
Distribuït per: Playdead
També disponible a: iPad, Xbox360, Playstation 3, Windows, Mac, PSVita
PEGI: 18

(més…)