Notícies amb l'etiqueta ‘ios’

Primers minuts de Corto Maltés: Secretos de Venecia (versió iOS)

dimarts , 16/12/2014

RAUL ARRIBAS | Barcelona

El famós còmic Corto Maltés ha estat adaptat per primera vegada al món dels videojocs. El personatge d’Hugo Pratt protagonitza, a mitges, una aventura gràfica que ens arriba de la mà de BulkyPix. La història ens portarà a encarnar un protagonista que experimentarà un viatge ple d’enigmes i personatges misteriosos, mentre lluitem per salvar la nostra vida. Enverinats, sovint no sabrem si el que veiem és realitat o al·lucinació.

Arriba a diverses plataformes (iOS, Android, PC, Mac i navegadors web), i tot seguit us deixem amb els primers minuts d’aquest Corto Maltés: Secretos de Venecia en la seva excel·lent versió per iOS. Aquest vídeo correspon al videojoc a un iPhone 6 Plus, i ha estat capturat amb X-Mirage.

De primera mà: Apple iPhone 6 i iPhone 6 Plus

dilluns, 20/10/2014

iPhone6_1Apple ha presentat els iPhone més revolucionaris i diferents respecte de models anteriors, presumptivament per una certa percepció d’immobilisme en els seus telèfons. Ara bé, el resultat és tan diferent del que habitualment s’entenia com a iPhone, que no sabem si serà ben rebut per tothom.

iPhone64 Fabricant: Apple
Tipus de dispositiu: Telèfon mòbil.
Preu lliure: A partir de 799 €

(més…)

Anàlisi Nokia Lumia 1520

dilluns, 15/09/2014

Lumia15202A mig camí entre tauleta i phablet , ens arriba el Nokia Lumia 1520, un telèfon que destaca es miri per on es miri. A continuació fem la habitual anàlisi per veure quin grau d’atractiu ofereix al potencial públic aquesta proposta de Nokia – Microsoft.

Lumia15206 Fabricant: Nokia
Tipus de dispositiu: Telèfon mòbil.
Preu lliure: A partir de 530 €


(més…)

Important actualització per a Stubies (iOS)

divendres, 25/07/2014

JOAN-ALBERT ROS | Barcelona

Creatiu Lab és un petit estudi de desenvolupament independent de videojocs barceloní que ha cridat l’atenció amb una proposta que adapta de forma innovadora i original alguns dels trets més característics dels clàssics trencaclosques arcade i incorpora elements de plataformes. A Stubies hem d’unir segons els seus colors uns simpàtics homenets de joguina que es mouen per diversos escenaris d’aspecte minimal, sempre mirant d’evitar que caiguin per algun forat o que topin amb personatges de color diferent, cosa que els faria explotar.

El joc –disponible en català– és tot un èxit: el passat mes de febrer fou Apple Editors’ Choice a escala mundial i ha estat líder de vendes a més de vint estats. L’aplicació ha rebut aquesta setmana una actualització que integra els nostres rècords als rànquings de GameCenter, incorpora un nou món amb quinze nivells i afegeix nous Stubies amb habilitats distintives especials.

Anàlisi: Google Chromecast

dijous, 22/05/2014

Hem tingut l’ocasió de provar Google Chromecast durant uns dies, un aparell innovador i peculiar. Tot seguit us exposem les llums i ombres amb que ens hem trobat.

(més…)

Anàlisi: Apple iPad mini amb pantalla retina

dilluns, 17/02/2014

Ens quedava pendent revisar la darrera versió de l’iPad mini, un dispositiu que competeix en el segment de les tauletes de petit format. Aquesta nova versió de l’iPad mini ha vingut amb una pantalla retina instal·lada, que el situa a l’alçada del que s’espera d’un producte de gamma alta. Revisem tots els aspectes per emetre un veredicte complet sobre aquesta renovació.

Fabricant: Apple

Tipus de dispositiu: Tauleta tàctil.

Preu lliure: A partir de 389 €

(més…)

Anàlisi: Apple iPad Air

dissabte, 21/12/2013

Com la resta de productes d’Apple, a l’iPad també li ha tocat renovació. Revisem els aspectes més destacats per veure si aquesta iteració suposa realment un salt qualitatiu important respecte del model presentat l’any passat, una versió que va resultar massa semblant a la de l’any anterior.

Fabricant: Apple

Tipus de dispositiu: Tauleta tàctil.

Preu lliure: A partir de 479 €

(més…)

Anàlisi: Apple iPhone 5C

dijous, 5/12/2013

Finalment els rumors s’han acomplert i aquest any no s’ha presentat un iPhone sinó que se n’han presentat dos. A banda de la successió natural de l’iPhone original, la sorpresa la va acaparar aquest model, l’iPhone 5C, que sorgeix amb la intenció de donar una mica de color al món iPhone.

Fabricant: Apple
Tipus de dispositiu: Telèfon mòbil.
Preu lliure: A partir de 599 €

(més…)

Anàlisi: Apple iPhone 5S

dilluns, 2/12/2013

La revisió de l’iPhone 5 ens arriba amb aquest nou iPhone 5S: unes quantes millores internes en maquinari, com l’arquitectura de processador, i una revisió del sistema operatiu, en un exterior pràcticament inalterat. Comprovem a continuació com li han provat aquests canvis al darrer model d’aquesta saga icònica.

Fabricant: Apple
Tipus de dispositiu: Telèfon mòbil.
Preu lliure: A partir de 699 €

(més…)

Exposem les principals diferències entre PlayStation 4 i Xbox One

dimecres, 20/11/2013

La nova generació de consoles de joc és apunt d’estrenar-se a Europa. El 22 de novembre es posarà a la venda la consola de Microsoft, l’Xbox One i una setmana després, el 29 de novembre arribarà el moment de PlayStation 4. Aquesta nova generació està generant molts dubtes. Des de l’anunci de les videoconsoles fins a tres dies abans que es posessin a la venda als EEUU s’han fet canvis de funcionament en diferents aspectes. Ja hem publicat sengles textos d’impressions sobre PlayStation 4 i Xbox One, però si esteu decidits a comprar un nou sistema d’entreteniment electrònic i encara no us heu decidit per cap dels dos dispositius aquest article comparatiu us pot ser d’ajuda.

(més…)