Notícies amb l'etiqueta ‘ios’

Primers minuts d’XCOM: Enemy Within (versió iOS)

divendres, 23/01/2015

RAUL ARRIBAS | Barcelona

XCOM: Enemy Unknown va ser la posada al dia d’una coneguda franquícia que els més veterans recordaran. Va arribar el 2012 de la mà de 2K Games i va ser tot un èxit de crítica, essent un dels millors jocs d’estratègia per torns que s’havien vist en temps. L’any següent la sorpresa va ser majúscula quan el joc va arribar a iOS, en una versió que només perdia detall gràfic en comparació amb la seva original a plataformes grans. A ARA VaDeJocs vam analitzar-ne tant la versió de Mac com la d’iOS, i les dues ens van agradar molt.

El 2013 també va arribar una actualització del producte anomenat XCOM: Enemy Within. Aquesta revisió del joc original mantenia tot el que l’havia fet gran i afegia nous elements, tant jugables com pel que fa a trama, que dotaven l’experiència d’encara més profunditat. Es tractava del mateix videojoc, però més. I tal com va succeir amb el primer, aquest segon XCOM també va ser portat a plataformes iOS un any més tard.

Us deixem aquí els primers minuts d’aquest XCOM: Enemy Within en la seva versió per iOS, concretament la d’iPad, que com ja hem comentat en ocasions anteriors ens sembla una plataforma ideal per a gaudir de jocs d’aquest tipus. Es tracta de vídeo enregistrat a un iPad Mini 3 i capturat amb X-Mirage.

(més…)

Primers minuts de Beatbuddy (iOS)

dimarts , 13/01/2015

RAUL ARRIBAS | Barcelona

Els jocs de plataformes han acompanyat els iPhone des dels inicis de l’App Store, i cada cop han anat presentant propostes més i més el·laborades. A causa de la presència massiva del gènere a aquesta plataforma, els estudis de desenvolupament han aconseguit refinar la jugabilitat fins a extrems insospitats. Avui us portem Beatbuddy, un joc de plataformes que podríem dir que pertany al subgènere dels jocs musicals, ja que la banda sonora del videojoc, i especialment el ritme, són elements clau per a aconseguir seguir avançant a l’aventura. A més d’una gran jugabilitat, Beatbuddy ens ofereix uns entorns màgics il·lustrats de forma magnífica.

(més…)

Primers minuts de Bioshock (versió iOS)

dissabte, 10/01/2015

RAUL ARRIBAS | Barcelona

Bioshock va arribar a les nostres mans l’agost del 2007, i des de llavors no ha marxat mai. Considerat per una majoria el millor joc d’aquell any, va aparèixer per PC i Xbox 360 (i un any més tard per Playstation 3) i va aixecar als altars la que, posteriorment, s’ha convertit en una franquícia de molt èxit. Més tard, el 2010, va arribar Bioshock 2, desenvolupat per un estudi diferent de l’original, que presentava un producte molt continuista i, per tant, mancat de la sorpresa i profunditat narrativa del primer. Era una continuació directe al joc original situat vuit anys després, i amb un protagonista diferent. I finalment, el 2013, va arribar Bioshock Infinite, de nou un èxit aclaparador de crítica i públic com el primer Bioshock, i de nou, de la mà de Ken Levine i l’estudi de desenvolupament Irrational Games, que presentaven un joc situat a una altra ciutat, en un altre temps i amb uns altres protagonistes, però un món magníficament relacionat amb el del primer Bioshock, com ells mateixos van encarregar-se de mostrar-nos amb els DLC “Burial at the Sea“, meravellós punt final a aquesta sensacional aventura narrativa.

(més…)

Primers minuts de Corto Maltés: Secretos de Venecia (versió iOS)

dimarts , 16/12/2014

RAUL ARRIBAS | Barcelona

El famós còmic Corto Maltés ha estat adaptat per primera vegada al món dels videojocs. El personatge d’Hugo Pratt protagonitza, a mitges, una aventura gràfica que ens arriba de la mà de BulkyPix. La història ens portarà a encarnar un protagonista que experimentarà un viatge ple d’enigmes i personatges misteriosos, mentre lluitem per salvar la nostra vida. Enverinats, sovint no sabrem si el que veiem és realitat o al·lucinació.

Arriba a diverses plataformes (iOS, Android, PC, Mac i navegadors web), i tot seguit us deixem amb els primers minuts d’aquest Corto Maltés: Secretos de Venecia en la seva excel·lent versió per iOS. Aquest vídeo correspon al videojoc a un iPhone 6 Plus, i ha estat capturat amb X-Mirage.

De primera mà: Apple iPhone 6 i iPhone 6 Plus

dilluns, 20/10/2014

iPhone6_1Apple ha presentat els iPhone més revolucionaris i diferents respecte de models anteriors, presumptivament per una certa percepció d’immobilisme en els seus telèfons. Ara bé, el resultat és tan diferent del que habitualment s’entenia com a iPhone, que no sabem si serà ben rebut per tothom.

iPhone64 Fabricant: Apple
Tipus de dispositiu: Telèfon mòbil.
Preu lliure: A partir de 799 €

(més…)

Anàlisi Nokia Lumia 1520

dilluns, 15/09/2014

Lumia15202A mig camí entre tauleta i phablet , ens arriba el Nokia Lumia 1520, un telèfon que destaca es miri per on es miri. A continuació fem la habitual anàlisi per veure quin grau d’atractiu ofereix al potencial públic aquesta proposta de Nokia – Microsoft.

Lumia15206 Fabricant: Nokia
Tipus de dispositiu: Telèfon mòbil.
Preu lliure: A partir de 530 €


(més…)

Important actualització per a Stubies (iOS)

divendres, 25/07/2014

JOAN-ALBERT ROS | Barcelona

Creatiu Lab és un petit estudi de desenvolupament independent de videojocs barceloní que ha cridat l’atenció amb una proposta que adapta de forma innovadora i original alguns dels trets més característics dels clàssics trencaclosques arcade i incorpora elements de plataformes. A Stubies hem d’unir segons els seus colors uns simpàtics homenets de joguina que es mouen per diversos escenaris d’aspecte minimal, sempre mirant d’evitar que caiguin per algun forat o que topin amb personatges de color diferent, cosa que els faria explotar.

El joc –disponible en català– és tot un èxit: el passat mes de febrer fou Apple Editors’ Choice a escala mundial i ha estat líder de vendes a més de vint estats. L’aplicació ha rebut aquesta setmana una actualització que integra els nostres rècords als rànquings de GameCenter, incorpora un nou món amb quinze nivells i afegeix nous Stubies amb habilitats distintives especials.

Anàlisi: Google Chromecast

dijous, 22/05/2014

Hem tingut l’ocasió de provar Google Chromecast durant uns dies, un aparell innovador i peculiar. Tot seguit us exposem les llums i ombres amb que ens hem trobat.

(més…)

Anàlisi: Apple iPad mini amb pantalla retina

dilluns, 17/02/2014

Ens quedava pendent revisar la darrera versió de l’iPad mini, un dispositiu que competeix en el segment de les tauletes de petit format. Aquesta nova versió de l’iPad mini ha vingut amb una pantalla retina instal·lada, que el situa a l’alçada del que s’espera d’un producte de gamma alta. Revisem tots els aspectes per emetre un veredicte complet sobre aquesta renovació.

Fabricant: Apple

Tipus de dispositiu: Tauleta tàctil.

Preu lliure: A partir de 389 €

(més…)

Anàlisi: Apple iPad Air

dissabte, 21/12/2013

Com la resta de productes d’Apple, a l’iPad també li ha tocat renovació. Revisem els aspectes més destacats per veure si aquesta iteració suposa realment un salt qualitatiu important respecte del model presentat l’any passat, una versió que va resultar massa semblant a la de l’any anterior.

Fabricant: Apple

Tipus de dispositiu: Tauleta tàctil.

Preu lliure: A partir de 479 €

(més…)