Notícies amb l'etiqueta ‘HDMI’

Anàlisi: Google Chromecast

dijous, 22/05/2014

Hem tingut l’ocasió de provar Google Chromecast durant uns dies, un aparell innovador i peculiar. Tot seguit us exposem les llums i ombres amb que ens hem trobat.

(més…)

Exposem les principals diferències entre PlayStation 4 i Xbox One

dimecres, 20/11/2013

La nova generació de consoles de joc és apunt d’estrenar-se a Europa. El 22 de novembre es posarà a la venda la consola de Microsoft, l’Xbox One i una setmana després, el 29 de novembre arribarà el moment de PlayStation 4. Aquesta nova generació està generant molts dubtes. Des de l’anunci de les videoconsoles fins a tres dies abans que es posessin a la venda als EEUU s’han fet canvis de funcionament en diferents aspectes. Ja hem publicat sengles textos d’impressions sobre PlayStation 4 i Xbox One, però si esteu decidits a comprar un nou sistema d’entreteniment electrònic i encara no us heu decidit per cap dels dos dispositius aquest article comparatiu us pot ser d’ajuda.

(més…)

Anàlisi: ASUS Google Nexus 7 2013

dijous, 10/10/2013

Ja s’ha renovat una de les tauletes més esperades de l’any per preu i prestacions, la Nexus 7 de Google. La passada edició va revolucionar el mercat per entrar molt agressivament en un segment relativament nou . Té l’edició d’enguany suficient atractiu per repetir la gesta? Ho analitzem tot seguit.

Fabricant: ASUS
Tipus de dispositiu: Tauleta.
Preu lliure: A partir de 229 €


(més…)

Anàlisi: Samsung Google Nexus 10

dijous, 28/02/2013

La nova generació de dispositius Nexus ha estat de les més comentades, bàsicament per les expectatives enormes i la posterior manca d’estoc. El Nexus 10, que ens pertoca analitzar en aquesta ocasió, es presenta com una opció a un preu potser no tan revolucionari com el Nexus 4, però amb unes especificacions punteres sumades a l’Android més recent sortit directament dels forns de Google. Des d’aquí volem esbrinar si és una opció que val la pena destacar dins del pobladíssim entorn de les tauletes Android.

Fabricant: Samsung
Tipus de dispositiu: Tauleta.
Preu lliure: A partir de 399 €


(més…)

Anàlisi: iPad 4ª generació

divendres, 14/12/2012

Normalment el cicle de vida de l’iPad era d’un any i se’n presentava una següent versió al març o a l’abril. Aquesta vegada s’ha trencat aquest cicle i tenim nou iPad set mesos després de la presentació de l’anterior. L’explicació a això podria ser que Apple ha volgut fer un moviment d’apropament a la competència pel que fa a les especificacions, de cara a la campanya de nadal i en resposta a la recent aparició de Microsoft Surface i Nexus 10. Així aconsegueixen treure protagonisme als seus competidors i es fan un lloc presentant un producte nou i potent. Cal veure si ha estat una estratègia puntual basada en la conjuntura del mercat, o si Apple canvia el cicle de l’iPad i el situa definitivament abans de les festes nadalenques. Aquesta darrera opció encara tindria més sentit si tenim en compte que llavors tant iPad com iPad mini compartirien aquest cicle i es traurien al mercat revisions simultànies de tots dos productes en unes dates molt propícies.

Fabricant: Apple

Tipus de dispositiu: Tauleta tàctil.

Preu lliure: A partir de 499 €

(més…)

Anàlisi Nokia 808

dilluns, 8/10/2012

Tenim en les nostres mans un dels telèfons que més comentaris va provocar al passat Mobile World Congress. El primer dia, Nokia presentava un telèfon amb una càmera de 41 megapíxels que volia ser la referència del mercat, a banda d’una exhibició de poder per mostrar fins on podia arribar la fotografia en un telèfon mòbil. La resta d’especificacions van quedar amagades pel que semblava una extravagància o un intent de recuperar una atenció perduda feia ja un temps. Molts ens vam preguntar llavors quin sentit tenia treure un terminal així, i amb la tecnologia PureView aplicada a tota aquesta quantitat de píxels, Nokia ens ho intenta justificar.

Fabricant: Nokia
Tipus de dispositiu: Telèfon mòbil.
Preu lliure: A partir de 563,39 €


(més…)

Anàlisi: ASUS Google Nexus 7

dimarts , 18/09/2012

Google ha decidit entrar amb força al gran pastís que forma el mercat de les tauletes amb aquesta Nexus 7. Les premisses són gran potència de maquinari i preu baix, de tal forma que ofereix unes prestacions de gamma alta al gran públic. Addicionalment tenim tots els avantatges de disposar d’un Nexus: Android en estat pur i actualitzacions sense retards. Així doncs, el plantejament inicial no pot ser més atractiu.

Fabricant: ASUS
Tipus de dispositiu: Tauleta.
Preu lliure: A partir de 199 €


(més…)

Filtrades les especificacions tècniques de Wii U

dimecres, 6/06/2012

Ahir Nintendo va realitzar la segona conferència de les tres que té programades durant aquest E3. La conferència d’ahir va va servir a Nintendo per avançar part del contingut de la conferència d’avui sobre 3DS, però sobretot per parlar de Wii U, dels seus primers jocs i sobre com es farà ús del nou controlador. El que no van descobrir en cap moment són les especificacions tècniques de la màquina. Tres hores més tard aquestes dades han estat filtrades a través de la web VGLeaks.

(més…)

Anàlisi: nou iPad

dijous, 19/04/2012

Si hi ha una característica que podem lloar d’Apple és la diferenciació dels seus productes respecte dels de la competència, tant pel que fa al maquinari com pel que fa al programari. En aquesta ocasió ens presenten la tercera versió del seu revolucionari iPad, batejat com a “nou iPad”: una tauleta de menys de 10 polzades que té més resolució que els televisors de 50.

Fabricant: Apple

Tipus de dispositiu: Tauleta tàctil.

Preu lliure: A partir de 479 €

(més…)

Anàlisi: BlackBerry PlayBook

dimecres, 28/03/2012

Des del tret de sortida d’Apple amb el seu iPad, el 2010, el mercat de les tauletes no ha parat de créixer, i tots els fabricants n’han pres bona nota. La majoria d’ells ja han presentat diverses propostes, és el cas de Samsung, Motorola, ASUS, etcètera. D’altres companyies, com Nokia, tot just acaben de donar a conèixer que tenen projectes similars en marxa. Research In Motion va plantejar la primera incursió en aquest terreny amb la Blackberry PlayBook, una tauleta amb un sistema operatiu propi de sèrie (el BlackBerry Tablet OS o PlayBook OS) que va ser molt criticat per les seves carències en la primera versió. L’aparell compta ara amb una profunda reforma del sistema operatiu. Aconseguirà fer-se sentir entre els dos gegants iOS i Android?

Fabricant: RIM BlackBerry

Tipus de dispositiu: Tauleta tàctil.

Preu lliure: A partir de 281,78 €

(més…)