Notícies amb l'etiqueta ‘Anàlisi’

Anàlisi: Sacred 3

dilluns, 15/09/2014

analisi-sacred3-portada

La darrera entrega numèrica de la saga Sacred recupera només el nom i la vista zenital. Què ens queda del Sacred que tots coneixem després del canvi de desenvolupadora i de registre? Esperem que, com a mínim, no l’abandoni la qualitat…

analisi-sacred3-caratula Versions analitzades: Xbox360, PC.
També disponible a:
PS3
Gènere: Acció.
Desenvolupat per: Deep SilverPEGI: 16.

(més…)

Anàlisi: Zombie Driver THD

diumenge, 9/02/2014

Som un taxista, sol, en mig d’una ciutat infestada de zombis. D’alguna manera l’apocalipsi se’ns ha tirat al damunt i ens ha pillat amb només el nostre taxi a mà. De sobte, quan ja semblava que no hi havia esperança, rebem un missatge per l’emissora de ràdio: un comandant militar, tan sorprès com nosaltres per la situació, ens demana ajuda. L’exèrcit té prohibit entrar a la ciutat, però com que nosaltres sí que podem ens encarrega una missió. Així comença Zombie Driver THD, un divertit joc de conducció i acció on haurem de conduir a tota velocitat per carrers infestats de no-morts.

       

Versió analitzada: Tegra Zone
Gènere: Conducció arcade i acció
Distribuït per: Exor Studios
També disponible a: PC, Xbox 360, PlayStation 3

(més…)

Anàlisi: The Conduit HD

dijous, 12/12/2013

L’estiu de 2009 arribava a Nintendo Wii un joc de trets en primera persona que ràpidament es va convertir en un dels referents de la plataforma. El videojoc de High Voltage Software ha estat adaptat, i millorat, per a dispositius Android, amb una versió especial per a dispositius amb xips de la família Tegra d’NVIDIA que promet cotes que qualitat poc vistes a la plataforma. Publicar un joc complet de videoconsola, de primera categoria, a una plataforma mòbil, és sempre una tasca arriscada. Tot seguit analitzem si se n’han sortit de forma satisfactòria…

     

Versió analitzada: Tegra Zone
Gènere: Acció en 1ra persona
Distribuït per: High Voltage Software
També disponible a: Android, Wii

(més…)

Anàlisi: The Walking Dead + 400 Days DLC

dimarts , 3/09/2013

The Walking Dead és una obra de còmic que ha traspassat la frontera del novè art. L’èxit aconseguit per la sèrie de televisió que adapta lliurement la història original ha propiciat un transvasament de la franquícia cap a altres mitjans, entre ells els videojocs, on ha protagonitzat diversos productes. El més destacat és l’aventura gràfica de Telltale Games que avui us analitzem aprofitant que acaba de publicar-se “400 Days”, un contingut addicional descarregable que farà de pont entre aquest joc i la seva continuació. Mentre no arriba aquesta segona part us expliquem què ens ha semblat tant el joc original com el seu contingut addicional, en la seva versió per a Mac.

  The-walking-dead-video-game.png   

Versió analitzada: Mac
Gènere: Aventura gràfica
Distribuït per: Telltale Games
També disponible a: iPad, iPhone, Windows, Xbox 360, Playstation 3, PS Vita
PEGI: 18

(més…)

Anàlisi: Warhammer Quest

dilluns, 12/08/2013

El 1995 va arribar a les botigues Warhammer Quest, un joc de taulell que es juga amb miniatures i daus, publicat per Games Workshop, companyia responsable de jocs coneguts arreu, com són Warhammer Fantasy, Warhammer 40.000 o Blood Bowl, entre d’altres. Era el successor de HeroQuest i Advanced Hero Quest, dos jocs molt estimats pel públic i de temàtica similar. Rodeo Games ha estat l’encarregat de fer-ne l’adaptació digital per a plataformes mòbils i avui us en portem l’anàlisi.

  warhammer-quest-logo.png  

Versió analitzada: iPad
Gènere: Estratègia
Distribuït per: Rodeo Games
També disponible a: iPhone

(més…)

Anàlisi: LIMBO (versió iOS)

divendres, 9/08/2013

Fa tot just tres anys que apareixia LIMBO, un joc independent de plataformes, com a part de la tradicional onada de jocs d’aquest tipus que arriba cada estiu a la plataforma Xbox Live Arcade. Va aconseguir una sorprenent presència en tots els certàmens de premis anuals d’aquell any i ara arriba a iOS, tant a iPhone com a iPad, per a portar la seva experiència única a les nostres butxaques.

   

Versió analitzada: iPhone
Gènere: Plataformes
Distribuït per: Playdead
També disponible a: iPad, Xbox360, Playstation 3, Windows, Mac, PSVita
PEGI: 18

(més…)

Anàlisi: Deadpool: El videojoc.

dimecres, 17/07/2013

El mercenari Wade Wilson, conegut popularment amb el sobrenom de Deadpool, un dels personatges més irreverents i iconoclastes de l’univers Marvel, protagonitza per primera vegada un videojoc en solitari. Tot i que a la seva presentació la crítica va quedar meravellada davant el plantejament original d’aquest títol, ens trobem davant una obra limitada, tant en l’àmbit tècnic com jugable. Avui analitzem Deadpool: el videojoc, un títol que ens ajuda a capbussar-nos dins l’univers d’un personatge fictici creat a principis dels anys noranta per l’ínclit dibuixant Rob Liefeld i el guionista Fabian Nicieza per a l’editorial estatunidenca Marvel Comics.

Versió analitzada: PlayStation 3
Gènere: Acció en 3a persona
Desenvolupat per: High Moon Studios
Distribuït per: Activision
També disponible a: Xbox 360, Microsoft Windows
PEGI:
18.

(més…)

Anàlisi: XCOM: Enemy Unknown (versió iOS)

dijous, 4/07/2013

XCOM: Enemy Unknown va aparèixer fa uns mesos a consoles i ordinadors i va rebre una gran acollida tant de crítica com de vendes. Un producte novedós que apostaba per la estratègia per torns, profunda, i que s’allunyava de la moda imperant, on sembla que només es puguin escometre projectes d’envergadura si estan mecànicament bastits d’acció, ja sigui en primera o tercera persona. No contents amb això la gent de 2K Games va anunciar que pensava publicar el joc a dispositius iOS aquest mateix estiu, i que no es tractaria d’una adaptació reduïda o una versió dsescafeinada sinó del joc complet, tal qual (amb les diferències gràfiques que implica cada plataforma). El joc ja està disponible a l’App Store i avui l’analitzem.

  GameIcon.175x175-75.png

Versió analitzada: iPhone i iPad
Gènere: Estratègia
Distribuït per: 2K Games
També disponible a: Xbox 360, Playstation 3, Windows i Mac
PEGI: 17

(més…)

Anàlisi: XCOM: Enemy Unknown

diumenge, 23/06/2013

Els darrers anys hem assistit a una reducció considerable en la varietat de propostes d’oci digital que ens arribava des del món dels videojocs. Tot i seguir rebent productes de tots els gèneres la realitat és que la gran majoria pertanyien a només tres o quatre categories molt massives. L’estratègia, i molt especialment l’estratègia per torns, no ha passat precisament per un moment d’abundància. Avui analitzem XCOM: Enemy Unknown, un joc modern que refà un clàssic de 1994 i que ara arriba als ordinadors d’Apple, després de rebre crítiques excel·lents a d’altres plataformes.

  GameIcon.175x175-75.png

Versió analitzada: Mac
Gènere: Estratègia
Desenvolupat per: Feral Interactive
Distribuït per: 2K Games
També disponible a: Xbox 360, Playstation 3, Windows, iPhone i iPad
PEGI: 17

(més…)

Anàlisi: Yesterday

dimecres, 3/04/2013

L’estudi madrileny Péndulo Studios gaudeix de molt reconeixement dins el món de les aventures gràfiques gràcies als seus treballs sobre plataforma PC. Els seus jocs han girat sempre al voltant de l’humor i Yesterday va ser la primera aposta per una temàtica més adulta, sense deixar del tot de banda aquest enfocament sorneguer. Hem jugat a la seva versió per a iPad i tot seguit us n’expliquem les nostres impressions.

      

Versió analitzada: iPad
Gènere: Aventura gràfica
Desenvolupat per: Péndulo Studios
Distribuït per: Bulkypix
També disponible a: iPhoneOrdinador

(més…)